Start met zoeken

Sluiten

Huurvoorwaarden: Theater en vergaderruimtes

IN AANMERKING NEMENDE:

dat Stichting Kunstencentrum het Klooster als verhuurder wenst te verhuren aan huurder gelijk huurder van verhuurder wenst te huren een zelfstandig gedeelte van het pand, staande en gelegen Wilhelminaweg 77, kadastraal bekend Gemeente Woerden, sectie C, nummer 2969 (gedeeltelijk) dat ter zake van de verhuur van genoemde zalen de navolgende voorwaarden tussen verhuurder en huurder van toepassing zullen zijn.

KOMEN VERHUURDER EN HUURDER OVEREEN ALS VOLGT

Artikel 1

Verhuurder verhuurt aan huurder de beschreven ruimte voor de duur en tegen een huurprijs als tussen partijen bij reservering is overeengekomen. Over de overeengekomen huurprijs is omzetbelasting verschuldigd, tenzij anders in het contract overeengekomen.

Artikel 2

Huurder verbindt zich het gehuurde in dezelfde staat weder op te leveren.

Artikel 3

Het is huurder niet toegestaan zelf meegebrachte dranken en etenswaren te verkopen, te verstrekken of te nuttigen, tenzij anders in het contract overeengekomen.

Artikel 4

Huurder is ervoor verantwoordelijk dat alle (overheids)voorschriften, zoals inzake (brand)veiligheid en openbare orde, onverkort worden nageleefd.

Artikel 5

Huurder verplicht zich om het gehuurde uitsluitend te gebruiken conform de bestemming welke daaraan door verhuurder is gegeven.

Artikel 6

Huurder is aansprakelijk voor de door zijn toedoen aan het onroerend goed toegebrachte schade, alsmede voor de schade welke door toedoen van degenen die met toestemming van huurder zich in het gehuurde bevinden, is veroorzaakt.

Artikel 7

Het gebruik van de zaal is voor eigen risico, verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid wegens (letsel) schade ter zake. Voorts aanvaardt verhuurder geen aansprakelijkheid voor gepleegde diefstal.

Artikel 8

Alvorens over te gaan tot het sluiten van een overeenkomst kan huurder een optie nemen.

Artikel 9

Huurder kan een eenmaal gesloten huurovereenkomst tot twee maanden voor de gereserveerde datum kosteloos annuleren. Bij annulering tussen 2 maanden en 1 maand zijn annuleringskosten ter hoogte van 50% van de huurprijs verschuldigd. Bij annulering binnen een maand voor optiedatum is 75% van de huurprijs verschuldigd.

Artikel 10

Verhuurder draagt zorg voor afdracht van auteursrechten c.a. en brengt de daarmee verband houdende kosten in rekening bij huurder. Indien huurder met schriftelijke bewijsstukken heeft aangetoond zelf voor deze afdracht zorg te dragen, blijft verrekening achterwege.

OVER ONS
Onze visie en functie in regio Woerden
CONTACT
Heb je een vraag over ons aanbod?